Partners

Dribo V4 Reloaded

IP
Status Online
Owner Dribo_Master
Votes 243
Favorites 0
Location
Players 0/60
Version 1.10

Dribo V4 Reloaded

Vi er vendt tilbage igen, med en efterfølger til den ikoniske Dribo V4, som vi har valgt at kalde “Dribo V4 reloaded.”

 

Serveren er baseret på Factions og har derudover MCMMO, Essentials, Jobs, GUI baseret shop og mere. Vi introducerer også et helt nyt fokus på spillets økonomi i form at en markedsplads, TimeIsMoney og nøje valgte priser til alle items i shoppen. Vi opfordrer til handel mellem spillere, og ser frem til hvilke andre ideer I selv kommer med!

 

Det er længe siden Dribo sidst var åben, og vi har derfor gjort vores allerbedste for at genskabe den fantastiske oplevelse, der gør Dribo til det, den er!

 

Under opbyggelsen af serveren, har der været mange beslutninger at tage. Vi har tænkt meget på oplevelsen denne gang, og serveren er derfor sin helt egen - også sammenlignet med de tidligere Dribo servere. Men det vigtigste er selvfølgelig stadig communitiet, og serveren åbner derfor med et forum, som alle har adgang til.

 

Selvom serveren allerede nu har mange features at byde på, har vi også mange ideer til fremtiden. Vi har sørget for at lægge et fundament, så udviklingen ikke vil gå i stå - derfor er vi også altid åbne for ideer på vores forum.

 

Vi ser frem til at se dig på serveren!

 

Sorry. There is no players online, vote on this server and it will gain more popularity!
This Minecraft server doesn't allow a detailed query or doesn't respond!
You can change your server.proprieties to activate detailed query:

enable-query=true

Comments

ERROR

Sample ui-state-error style.

INFO

Sample ui-state-error style.